x

Provozala se CENTROM BEOGRADA u šortsu koji je ZGROZIO SVE PUTNIKE: Ali ništa nije GROZNIJE od onog što je OVAJ MOMAK nosio u tramvaju!

Javni gradski prevoz je u svim sezonama izvor bizarnih prizora, ali leti sve postaje višestruko gore i čudnije. A ako vam je prizor ove djevojke previše, onda bolje da ne gledate kako se još ljudi pojavljuju u beogradskom javnom prevozu!

Koliko kratko je prekratko kada je u pitanju šorts? Mišljenja su podijeljena, ali ako i zanemarimo estetsku stranu, ostaje pitanje kako je ova djevojka tako neustrašivo praktično golom zadnjicom krenula na prljava sjedišta tramvaja, ali i ostalih javnih mjesta, poput stolica u kafićima?


A iako su djevojke uglavnom na udaru zbog neumjesnih i golišavih kombinacija, i muškarci umiju da prekorače sve mjere zdravog razuma. Kad upekne zvijezda, djevojke prikazuju zadnjice, a muškarci stomake, uglavnom pivske.


A kako se dolazi do pivskog stomaka? Evo odgovora gospodina koji je kasno počeo sa pripremama za ljetnju sezonu, pa je košulja i dalje navučena preko stomaka.


Podjednako gadno je i izuvanje, a i toga smo se nagledali u prevozu.


Kao što rekosmo, neprikladne odijevne kombinacije nisu rezervisane samo za žene.


A prisjetimo se i ovog gospodina, genija na koga svi treba da se ugledamo.


Ne samo da je bio prikladno obučen, već je preduzeo i dodatne mjere kako bi izazivao što manje neprijatnosti i sebi i drugima.


A šta je najbizarnije što ste vi vidjeli u gradskom prevozu?


(zena.blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.