x

nakon haosa i izolacije

Prva fotografija Duška Tošića: Bivši fudbaler u izlasku, a evo i s kim!

Fudbalski menadžer Duško Tošić peležao je korona virus, a nakon što se oporavio izašao je sa prijateljima.

Tošić je imao teži oblik korone sa upalom pluća, kako je pisao "Hello", a nakon što mu se zdravstveno stanje poboljšalo, on se ponovo testirao i saznao da više nema koronu.

Duško je danima bio u izolaciji zbog korona virusa, a čim je dobio negativan test, našao se sa društvom u jednom restoranu.


Tošić je bio sa fudbalerima Lazarom i Filipom Markovićem, a fotografiju iz restorana objavio je Filip na svom Instagram profilu. Kako izgleda, Duško se oporavio i dobro se osjeća, s obzirom na to da je odmah izašao sa prijateljima.

Podsjetimo, pop zvijezda Jelena Karleuša na Božić ove godine prijavila je policiji fizički napad od stane supruga Duška Tošića.


Jelena je nakon incidenta u porodičnom domu odbila medicinsku pomoć, kao i to da podnese prijavu protiv supruga i da ga zakonski goni, ali je prethodno fizički napad prijavila policiji, a nadležni su po njenom pozivu došli u njihov porodični dom na Dedinju.

Duško je u policiji dao iskaz u svojstvu građanina, kao i Jelenina tetka Danijela, koja je bila prisutna tokom incidenta.

.

.

.

..

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.