x

Prva fotografija Popovićeve jahte: Za ovo je iskeširao milion eura, samo održavanje plaća 4.000 eura mjesečno! (Foto)

Vijest da je Saša Popović kupio jahtu od milion eura odjeknula je prošle godine u javnosti kao bomba. Kako su mediji pisali, Popović je jahtu dugu 18 metara platio vrtoglavih milion eura. Međutim, sve do sada, nismo mogli da vidimo kako ona izgleda. 

Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića je na svom Instagram profilu pokazala kako izgleda njihovo luksuzno plovilo, koje nosi naziv upravo po njoj.  Jahta je usidrena u Opatiji, gdje Popović ima stan i tamo provodi skoro cijeli godišnji odmor. Dugačka je oko 18 metara, stara je oko tri godine, ima svu potrebnu opremu, vrlo je luksuzna i zato nije čudno što je koštala milion eura. 


Kako su pisali mediji iz Srbije, nameštaj je rađen po mjeri, neki zidovi su rađeni od najfinijeg drveta, ima nekoliko odvojenih kabina, trpezarijski prostor, kuhinju, mini-teretanu, kao i prelijepu ložu. Takođe, posjeduje i nekoliko kupatila i veliki prostor za sunčanje. Ukupna kvadratura unutrašnjosti plovila je oko 30 metara kvadratnih, a maksimalan kapacitet je do 20 osoba. Pogodna je za višednevna krstarenja upravo zbog kapaciteta i veličine. Saša mora da izdvoji za skipera koji upravlja njegovom jahtom oko četiri hiljade eura mjesečno.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.