x

Prva ispovijest Romanine majke Goce poslije pjevačicinog hapšenja: Moje dijete je bruka i sramota, zbog nje ne smijem ni na ulicu!

Vijest da je Romana Panić hapšena u Australiji zbog pljačke bankomata sa vjerenikom Filipom (40) šokirala je cijelu estradu, ali i običan svijet.

Svakako je najteže njenoj majci Gordani Panić, koja živi u Banjaluci, pa od sramote i na ulicu ne smije da izađe.

Naime, Goca kaže da ne zna šta ju je snašlo, te da nije mogla ni da pretpostavi da je njena miljenica spremna za tako nešto. Ona tvrdi da nije znala da Romana toliko luta po svijetu, kao i da sada shvata da joj je kćerka sve vrijeme boravila u Italiji.


"Ne znam šta da vam kažem. Još uvijek ne znam detalje, možda je tako i bolje. Plašim se šta ću sve saznati jer i ovo što znam jedva sam podnijela", kaže Gordana prvi put za javnost, pa priznaje da se strašno naljutila na kćerku.

"Romana mi se još uvijek nije je javila, a možda i ne smije da me pozove. Mnogo sam ljuta na nju i ne samo ljuta već i razočarana. Velika je to bruka i sramota što se desilo. Iskreno da vam kažem, nisam ni znala da je iz Italije otišla u Australiju", rekla je Romanina majka.


Iako je željela da bude jaka, Romanina majka priznaje da joj ni malo nije svejedno zbog ružnih riječi upućenih njenoj kćerki, te priznaje da bi i, pored svega što je uradila, željele da je čuje kako bi saznala kako je, ali ne zna ni koga da zove ni šta treba da kaže.


"Koga ja tamo da zovem da joj pomognem, niti imam koga niti znam šta da pitam. Meni još uvijek glava puca od svega. Po cijeli dan mi zvoni telefon, svi pitaju da li je to moguće, da li je to naša Romana. Meni je mnogo loše zbog svega. Iz kuće uopšte više ne izlazim jer nema snage da objašnjavam komšijama šta se to dogodilo", iskrena je Romanina majka.

Podsjećamo da su pjevačica i njen vjerenik uhapšeni u Australiji, a tom prilikom policija je u njihovom stanu pri pretresu pronašla 23.500 australijskih dolara. Njih dvoje su osuđeni na izdržavanje zatvorske kazne i uložili su žalbu.

.

.

.

.

.

Izvor. Srpski telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.