x

smuvala se s drugim

Prva izjava bivšeg zadrugara nakon stravične nesreće: Za vjerenicu koja je u Zadruzi ima jasnu poruku!

Jovica Putniković oporavlja se od stravične nesreće koju je doživio prije mjesec dana, kada je pao sa motora. Njegova djevojka, mnogi kažu i vjerenica Maja Marković nalazi se u Zadruzi, gdje je u vrlo bliskom odnosu sa učesnikom ovog rijalitija, Alenom Hadrovićem.

Dok se Jovica borio za život, Maja je punila novinske stupce pričom sa Alenom. Sada, kada se probudio iz kome, Jovica se oglasio.

- Nisam dobro, ali sva sreća je u tome da sam, kako kažu ljekari, završio sa operacijama, sad me čeka dug oporavak, jako je teško. Ne pratim rijaliti, i da mogu, ne bih mogao od bolova, ali sam čuo šta se dešava. Vezano za Maju, ja ništa nisam vidio što su mi rekli za odnos sa Alenom, ali mi smo imali dogovor, pred njen ulazak - rekao je Jovica na početku razgovora.


- Ja sam iz šale njoj rekao "Zašto ne bi ušla u "Zadrugu", da se promovišeš, ispuniš svoj san?"... Bio sam joj podrška, povukao sam veze, zvao neke ljude, i ona je dobila razgovor sa produkcijom, a potom i potpisala ugovor. Dogovor je bio da ne bude debil tamo, da se druži sa svima, ali jedino da se ne grli, ljubi i spava u krevetu sa drugim muškarcem. Rekao sam joj i da ne razmišlja o meni napolju, da iako uradi nešto tamo, da je ja nikada neću vrijeđati i pljuvati, kao što i neću. Ona i ja smo imali dogovor, koji je ona prekršila. Prešla je svaku granicu - ističe Putniković.


- Pred ulazak sam se potrudio da joj priuštim sve da bi bila srećna, sva garderoba, sve što je unijela je novo, jer nisam želio da se osjeća bezveze. Ja je nikad nisam gledao kao sponzorušu, nikad to i nije bila. Sada treba da joj stigne odjeća vrijedna 2.000 eura, koje sam poslao mojoj sestri Neveni, da joj kupi sve. Ona i ja za godinu dana nismo imali nijednu svađu. Molila me je da je nikad ne ostavim, tolika je ta njena ljubav bila - rekao je Putniković.


- Jesam zvao sam mog zubara jer je htjela da sredi zube, to je istina, poslije je htjela da stavi grudi, naravno da sam ja želio da platim to sve, iako je ona rekla da će plaćati rate sa svoje kartice, rekao sam joj : "Neka, imaj ti na kartici", uglavnom sam ja plaćao te rate, jer sam znao da nema šanse sama to da isplati sve - rekao je Jovica za Srbiju Danas, pa se osvrnuo na njenog sina:


- Ja sam ga gledao kao svog, on je nekad bio sa babom i dedom, nekad sa nama. Sve sam mu kupovao i bio sam tu za njega. Maja je iz Kovina, jednog dana sam joj ponudio da živimo zajedno, da živi kod mene. Naravno sa sinom, što je i prihvatila. Pored mene je imala sve. Bio sam spreman i jesam prihvatio dijete - kazao je Putniković.

- Što se tiče njenog odnosa sa Alenom, ja ne znam, ništa nisam vidio, ali na osnovu onoga što sam čuo, jedini uslov da bude bilo šta između mene i nje poslije svega što se desilo, jedini uslov da ima bilo kakav kontakt sa mnom je da prekine svaku komunikaciju sa njim. Jedino tako. Ukoliko to ne uradi, znači da njena ljubav nije toliko jaka prema meni, to je kraj onda - zaključio je Jovica.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.