x

Prva Nova godina bez njega: Gruova porodica i dalje neutješna zbog tragičnog gubitka!

Proslavljeni reper Dalibor Andonov Gru poginuo je 9. septembra 2019. godine na kajtu na Dunavu blizu Zemuna i iza sebe ostavio neutješnu porodicu, suprugu Danicu, dva sina Relju i Vuka i mnogobrojne prijatelje, kolege i fanove.

- Danica lavovski obavlja sve obaveze, ali u srcu nosi teret stravičnog gubitka, koji s vremenom ne jenjava, već još više pritiska dušu. Ovo su prvi novogodišnji praznici koje će Relja i Vuk proslaviti bez oca, a njihova majka daje sve od sebe da se život nastavi kako mora i treba. Prosto, Dalibor bi to i želio - zaključuje izvor.

- Danica lavovski obavlja sve obaveze, ali u srcu nosi teret stravičnog gubitka, koji s vremenom ne jenjava, već još više pritiska dušu. Ovo su prvi novogodišnji praznici koje će Relja i Vuk proslaviti bez oca, a njihova majka daje sve od sebe da se život nastavi kako mora i treba. Prosto, Dalibor bi to i želio - dodaje izvor.

Daliborova udovica se ne oglašava za medije i nastoji da sa dostojanstvom iznese svoj gubitak i stvori bolje sutra za svoje sinove.

,

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.