x

osmijeh je tu

PRVA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJE JELENE I SLOBE NAKON INCIDENTA: Evo gdje su i šta rade Radanovići, prizor topi i najhladnija srca!

Jelena i Sloba Radanović nedavno su postali roditelji, a sin Damjan im je uljepšao život i postao njihov centar svijeta posljednjem periodu, a naravno, tu je i njen mlađi sin iz prvog braka kojeg pjevač gleda kao svoje dijete.

Pjevač se potpuno posvetio porodičnom životu, a Jelena redovno dijeli njihove zajedničke trenutke sa pratioce, što je i ovoga puta bio slučaj.

Naime, oni su odlučili da se malo opuste nakon što je nedavno Jelena fizički napadnuta od strane bivšeg muža, te su riješili da odu na bazen sa sinom i tom prilikom podijelili srećan momenat.


Oni nisu skidali osmijeh sa lica, te je pjevač držao svog nasljednika u naručju, a sigurni smo da se i njegova žena osjeća bezbrižno i sigurno dok je sa njima.

Podsjećanja radi, supruga pjevača Slobe Radanovića prijavila je policiji bivšeg muža da ju je fizički napao ispred kuće u Višnjičkoj banji, gdje živi sa sinovima i pjevačem.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.