x

nagađalo se u kakvim su odnosima

Prve slike Cece i Marije u Zvezdama Granda: Ovako su reagovale kada su se srele u studiju!

U studiju, na snimanju emisije Zvezde Granda, prvi put su se srele Marija Šerifović i nova članica žirija Ceca Ražnatović.

Ceca je novi član žirija od ove sezone i na snimanje je stigla vidno raspoložena, a pri susretu pozrdavila se sa kolegama iz žirija.

Za stolom gdje sedi stručni žiriji, Marija i Ceca su se pozdavile, a nije izostao ni razgovor, prenosi Telegraf.rs.


Foto: Telegraf.rs

One su, prema onome što se vidjelo, imale prijatan razgovor, a ove sezone muzičkog takmičenja, umjesto pored Jelene Karleuše, koja je napustila žiri, Marija će sjediti pored Cece.

- Zemljotres se nije dogodio. Desila se sjajna ponuda i obostrana dobra volja da jedno muzičko takmičenje podignemo na još viši nivo i dodatno ispopularizujemo. Uz sve to da uz zajedničku snagu i iskustva formiramo nova lica na muzičkoj sceni. Izvjesno vrijeme su trajali pregovori, a konkretizovali smo ih tek juče. Nisam željela da o tome pričam u javnosti dok ne bude potpisan ugovor, čim je to učinjeno, produkcija je izašla sa svojim saopštenjem. Imam iskustvo u takmičenjima, prvo sam sama učestvovala na istima i borila se za prva mjesta, a onda sam kada sam napravila određene godine karijere postala dio "Pinkovih zvezda". Iskreno iz tog takmičenja vučem sjajne utiske.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.