x

SVI SE PITAJU DA LI ĆE SE BORITI ZA LJUBAV

Prvi Anđelin susret sa Zvezdanom nakon raskida: Đuričićka skupila hrabrosti da uđe u Bijelu kuću, pa uradila odmah ovo! (Video)

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su ponovo ušli u vezu, koja je potrajala svega par sati, nakon čega je on donio odluku da je najbolje da se razdvoje jer on zbog svoje situacije sa Anom Ćurčić ne može da joj se posveti.


Anđela je nakon raskida prespavala cijeli dan, pa je tek u večernjim satima smogla snage da uđe u Bijelu kuću.

Ona je odmah otišla do Zvezdana Slavnića kako bi uzela kofer sa šminkom koji je pored njegovog kreveta, a pošto je on bio u dubokom snu nije došlo do razgovora, niti pogleda.

.

.

.

..

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)