x

Prvi detalji užasa u Zagrebu: Ubijena cijela obitelj, preživjelo samo 7-mjesečno dijete! Motiv je ljubomora!

U Cimermanovoj ulici na zagrebačkoj Kajzerici u četvrtak oko 21.30 ubijeno je šestero ljudi. Za ubojicom se i dalje traga i to ne samo u Zagrebu nego na području cijele Hrvatske. Policija je tijela ubijenih pronašla u jednoj kući nakon dojave komšija koji su čuli pucnjeve, a odmah potom i ženske krikove.

Među ubijenima su dvoje muškaraca, tri žene te desetgodišnje dijete. Masakr je preživjela beba koja je neozlijeđena i zbrinuta je, potvrdio je načelnik PU zagrebačke Marko Rašić u obraćanju medijima oko 1 sat.

Policija je dopratila novinare do kuće u kojoj se zbilo ubojstvo, vodeći ih ispod Željezničkog mosta i ne dopuštajući im pri tom da išta snimaju. Rašić je demantirao i početne informacije o četvero ubijene djece i dvoje odraslih. Nije htio odgovoriti ni je li istina da je ubojica pobjegao automobilom.


Kako doznaje Jutarnji list, ubijena je cijela jedna obitelj, a krvavi pir je preživjelo samo 7-mjesečno dijete. Vjeruje se da je motiv ljubomora.   Policija je na adresi gdje se dogodilo ubojstvo već postupala 2011. godine, ali to se ne dovodi u vezu s ubojstvom.  O izvanrednom stanju na Kajzerici svjedočili su nam i čitatelji: 

- Sve je puno rotirki, vidim specijalce i hitnu pomoć. Ulica je blokirana. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(24sata.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.