x

pušten iz zatvora

Prvi muž Kaye Ostojić na slobodi nakon 9 godina: Obećao da će uskoro progovoriti!

Bivši suprug Katarine Ostojić Kaje, Nikola Dragojlović Sova ponovo je na slobodi! On je poslije devet godina pušten iz zatvora u Beču, pa je iz Austrije u petak stigao u Srbiju.

Tragom informacija da pjevačicin prvi muž stiže u Beograd uputili smo na aerodrom u Surčinu u popodnevnim satima, piše Kurir. Sova je sletio oko 15 časova i iznenadio se kada je ugledao novinare na dolaznom peronu. Odmah je podigao tri prsta i kratko prokomentarisao:


Foto: Kurir

- Otkud vi? Polako, tek sam stigao, uzbuđen sam , biće vremena za priču - bilo je sve što je Nikola rekao.

Njega je dočekao prijatelj sa kojim se srdačno pozdravio. Ono sto je zapalo za oko da je sa sobom nosio kesu Partizana, a i odjevna kombinacija mu je bila u crno- bijelom stilu.


Inače, Kaja se za Nikolu udala kada je imala 19 godina. Dobili su kćerku Nikolinu, ali su se ubrzo razveli. Nisu ostali u dobrim odnosima, a pjevačica je često u medijima isticala kako njen bivši muž ne vodi računa o njihovoj nasljednici. To je Dragojlović zimus demantovao za Kurir preko svog advokata.


- Bićete iznenađeni kada budete čuli istinu, ali polako, još malo pa ću biti na slobodi i onda ćemo otkriti sve što narod treba da zna. Ja sam predstavljen na pogrešan način i niko nije čuo moj stranu priče - poručio je on tada za Kurir.

Podsjećanja radi, Sova je ubrzo nakon razlaza s Kajom završio iza rešetaka, kako se tada pričalo zbog nedozvoljenog posjedovanja or.žja. Krajem juna 2009. poslije velike potjere opet je uhapšen. Na putu Užice-Zlatibor, Dragojlovića su lišili slobode zbog dil.vanja n.rkotika i napada na službeno lice. Međutim, ovaj žestok momak u septembru 2012. je uspio da pobjegne iz zatvora Zabela, ali je pronađen i osuđen u Beču gdje je bio do prije tri dana.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


zdravo prijatelju bila sam povrijeđena i slomljena srca kada se prije sedam mjeseci u mom braku dogodio jako veliki problem između mene i mog muža. toliko strašno da je odnio slučaj na sud radi razvoda. rekao je da više nikad ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo preklinjanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da je jedini način da vratim muža da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno učinio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. DR alaba. Sljedećeg jutra poslala sam e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me uvjerila da ću muža vratiti sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povišice, pa me sljedeća dva dana, začudo, zvao suprug koji me nije zvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se isti dan vratio, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača uroka. Dakle, savjetovat ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr apati na email: [email protected] ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......