x

Prvi put javno progovorio o kriminalu: Stefan Karić pod pritiskom gledaoca otkrio detalje o nanogici!

U emisiji "Zadruga - Narod pita" gosti su bili bivši zadrugari Ivana Šopić i Stefan Karić, koji su se poslije burnog raskida još jednom suočili na vrućim stolicama, a njihov zadatak je bio da odgovaraju na pitanja gledalaca.

- Ivani bi preporučio da sjedne normalno, ona i Jelena kad su tu, sve se vidi, čak i dijafragma se nekad vidi! Ti si rekla da nećeš pričati nikada loše o tome što si bila sa žestokim momcima, da ne vidiš ništa loše u tome, da li si promijenila mišljenje? - upitao je gledalac.


- Ja sam to rekla kada sam pričala o tome šta Stefanu smeta, ja sam rekla i da je taj dečko sa kojim sam ja bila i da je žestok momak, ne vidim problem što sam ja bila sa njim. Ja sam se najviše osjećala kada sam tamo voljela, ali moramo priznati da sam ja imala žestoke napade, dok sam bila sa Stefanom u vezi, ja nisam imala rješenje za te stvari, kao i sada, kada me pitaju za Ivu, i ja sad pogledam, ne možete protiv više sile... Ako ikad uđem u rijaliti, potrudiću se da se ne zaljubim - rekla je Ivana.


- Stefane, jesi li se povukao iz kriminala? I sam si se hvalio sa nanogicom, nisi to dobio zbog lijepog ponašanja - rekao je gledalac.

- Opet si duhovit... Šta da ti kažem, povukao sam se - našalio se Stefan.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.