x

Prvi put je stigao Šabanu na grob i to na štakama: Bobi se oporavlja, ali je kumu morao da oda počast ! (FOTO)

Šaban Šaulić tragično je izgubio život prije tačno godinu dana u udesu u Njemačkoj, a zajedno s njim u automobilu bili su njegov prijatelj i kolega Mirsad Kerić koji je nažalost, takođe, poginuo i kum Slobodan Bobi Stojanović koji je pukom srećom preživio.

Međutim, Bobi je zadobio teške povrede nakon nesreće, pa se još uvijek oporavlja. Zbog toga što nije mogao da dođe na sahranu svom kumu, Stojanoviću je cijela tragedija još teže pala, ali je danas na dan Šabanove pogibije stigao iz Beča u Beograd. On je napustio na kratko rehabilitiaciju, kako bi bar za jednogodišnji pomen upalio svijeću svom velikom prijatelju. Bobi je odlučio da to bude u vrijeme kada se nesreća dogodila, pa je na štakama stigao na Novo groblje u Aleju zaslužnih građana ranom zorom, u 6.50 časova. Uz suze i bol, zapalio je svijeću Šauliću i prvi put se na ovaj način oprostio od njega.


Foto: Kurir

Bobi je ranije u ispovijesti za Kurir poručio da ni poslije skoro godinu dana ne jenjava bol, te da suze i dalje teku same, kao i da udovica kralja narodne muzike zbog gubitka Šabana nije "ni živa ni mrtva".

U posljednjem razgovoru za Kurir, poručio je da se loše osjeća, imao je niz operacija, a možda će morati da se podvrgne još jednoj.


- Rana nakon operacije nije dobro. Na stomaku imam rez od 25 centimetara, gdje mi je spojena karlica. Međutim, kažu mi sad da operacija nije dobro urađena, jer kad hodam, osjećam jak bol, kao da će mi se na leđima ponovo razdvojiti. Vjerovatno ću morati opet na operaciju - rekao je nedavno.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.