x

nisu u dobrim odnosima

PRVI PUT OČI U OČI! Karleuša i Prijovićka na istom letu, evo šta su rekle jedna o drugoj čim su stigle na aerodrom! (FOTO)

Koleginice koje ne razgovaraju, Jelena Karleuša i Aleksandra Prijović, prvi put su se u javnosti našle na istom mjestu! U pitanju je beogradski aerodrom "Nikola Tesla" gdje je ekipa Telegraf portala sačekala obe pjevačice koje su zajedno na letu za Beč, a da to nisu ni znale.

Poznato je da Jelena i Aleksandra ne razgovaraju i da su se međusobno čak i javno prepucavale zbog Cece, a kako će izgledati let na kojem se obe nalaze, i to tik jedna do druge (kako smo kasnije saznali), upitane su ih čim su stigle na aerodrom.

Prva je stigla Jelena, a na  informaciju da i Prijovićka leti istim avionom kao ona, sa osmijehom  je u svom stilu odgovorila.

- Pa, dobro, baš mi je drago da i ona koristi usluge avio-kompanije - poručila je JK.

Stigla je kolima, sjajno raspoložena, u ležernom stilu - bez šminke, a desetak minuta poslije nje pristigla je i raspoložena Aleksandra, koja je takođe dala izjavu.

Ni ona nije bila obaviještena da će letjeti sa Karleušom, a kada su joj to saopštili rekla je takođe sa osmijehom:

- Pozdraviću je, jer se ja uvijek svima javim. Ja nemam problem ni sa kim, nisam tip osobe koji se svađa. Činim dobro i uvijek vjerujem da će to dobro i da mi se vrati.

Izvor/Foto: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.