x

Prvi put od tragedije: Šok ispovijest Deine majke!

Prvi put od nesreće oglasila se i Nena Dodevski, majka voditeljke TV Pinka Dee Đurđević (27), koja je teško povrijeđena u saobraćajci na Dedinju. Ekskluzivno za Srpski telegraf ona kaže da je ponosna na kćerku, koja i pored velike nesreće koja ju je snašla i dalje ima osmijeh na licu!

- Dea je odlično! Šali se i priča kao ranije. Ona bodri mene i govori mi kako će sve biti u redu. Stanje joj je stabilno iako je u šok-sobi, ali, na sreću, opasnosti nema. Konačno mogu da odahnem - izjavila je za Srpski telegraf Deina majka Nena i dodala da jeste bila očajna, ali da je sada najteži period prošao.

- Bila sam očajna, sluđena... Cijeli svijet mi se srušio, ali, bogu hvala, sve je iza nas - kaže ona.


Nena Dodevski navodi i da je poslije svega veoma ponosna na kćerku, za koju svi u bolnici imaju samo riječi hvale.

- Jedan profesor mi je rekao: "Šta si to rodila? Ta djevojka nije suzu pustila od trenutka kada joj se to desilo" - priča Deina majka, koja je najveća podrška i oslonac svojoj kćerki.


Povrijeđena voditeljka i njena majka zajedno se pojavljuju u javnosti, idu na koncerte, događaje, objavljuju zajedničke fotografije, a često i ljetuju zajedno. Samo dan prije nesreće koja je zadesila njenu kćerku Nena Dodevski je na Fejsbuk profilu objavila status kojim kao da je predosjetila šta bi se moglo dogoditi.

- Strah za svoje dijete je veći nego strah za sopstveni život. I nije bitno koliko je godina djetetu - napisala je ona. Nije prošlo ni 24 sata, a Srbiju je potresla užasna vijest o nesreći voditeljke.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.