x

u jeku skandala s njegovom majkom brankom

Prvi snimak sa tajne svadbe Darka Lazića i Katarine, oboje u crnom! (Video)

Folker Darko Lazić nakon operacije zatezanja kože završio je u bolnici zbog krvarenja. Njegova supruga Katarina uz njega je sve vrijeme, a sada je na svom TikToku podijelila prvu fotografiju sa njihovog tajnog vjenčanja.


Naime, Katarina je objavila niz slika i snimaka para, te otkrila kako je počela njihova ljubav koju su krunisali brakom.

Kako je navela nije mislila da će se išta dogoditi, kada su otišli na kafu.


– Idem samo na brzinsku kafu sa bivšim, šta može da se desi? – napisala ona uz snimak, dok su se nizale fotografije njihovih uspomena među kojima je bila i ona sa vjenčanja.

Stvar koja je mnoge začudila, jeste da Katarina nije nosila tradicionalnu bijelu vjenčanicu, već se udala u crnoj haljini, dok je Darko nosio crni džemper ispod koje je imao košulju.


Da podsjetimo, majka Darka Lazića Branka tvrdi kako nema kontakt sa sinom Darkom, a za sve krivi novu snajku.

– Jako mi je loše zbog svega. Ja sam znala da će doći do komplikacija. Osjećala sam to. Lijepo sam vam rekla. Ne mogu da pričam više. Molim mog sina, ovako javno, kad ne mogu da ga dobijem na telefon danima: “Sine moj, kad te puste iz bolnice, dođi svojoj kući kod majke, da te čuvam i njegujem. Ta žena koja se sad cereka pored tebe, dok tebi nije dobro, ona će ti doći glave – rekla je ona za Kurir.

.

..

.

..

.

Izvor: Senzacija

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.