x

DVA RIVALA

Prvi susret Bećirovića i Izetbegovića nakon izbora, rukovali se i razmijenili nekoliko riječi!

Uoči današnje sjednice Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH sreli su se Denis Bećirović i Bakir Izetbegović. Dva ljuta rivala u utrci za Predsjedništvo BiH su se rukovali i kratko razgovarali.

FOTO: ARMIN DURGUT / PIXSELL

Zajednički kandidat 11 stranaka Denis Bećirović (SDP) je odnio ubjedljivu pobjedu sa 285.108 glasova, dok je predsjednik SDA osvojio 187.380 na osnovu 90,5 obrađenih biračkih mjesta.


Izetbegović je u izbornoj noći priznao poraz kazavši da nije uspio pobijediti 11 udruženih stanaka, iako je tokom predizborne kampanje samouvjereno govorio da nije bitno koliko se stranaka udružilo kada zna da je narod uz SDA.

"To je jako težak zadatak, da ih je bilo 9 uspio bih, ali 11 nisam mogao", zaključio je lider SDA.

.

..

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


zdravo prijatelju, bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije sedam mjeseci dogodio veliki problem između mene i mog muža u mom braku. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da nikad više ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo moljakanja, ali bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da jedinog načina da vratim muža je da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno radio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. DR apata. Sljedećeg sam jutra poslala e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a bacač uroka me uvjeravao da ću vratiti muža sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povećanja, pa me sljedeća dva dana, začudo, nazvao suprug koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača čarolija. Dakle, savjetovat ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr. Apata na e-mail: [email protected] ili ga kontaktirajte na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......