x

Jelena je između ostalog otkrila da ulazi u ilegalu

Prvi susret Karleuše i Seke nakon pomirenja: JK prokomentarisala odnos sa nekadašnjom rivalkom!

Jelena Karleuša i Seka Aleksić srele su se prvi put nakon nakon što su izgladile odnose. Pjevačice su zablistale na godišnjoj proslavi magazina Stori, a sve prisutne zanimalo je samo da li će se pozdraviti. Malo nakon što je Jelena ušla u svečanu salu, Seka je izašla na binu i u tom momentu nastao je delirijum.

Dok su prisutni pozdravljali aplauzom Sekin izlazak Karleuša se probijala u prvi red kako bi imala potpuni ugođaj. JK je sve vrijeme uživala u nastupu svoje koleginice koju je nakon svake pjesme nagrađivala aplauzom i ovacijama.

Jelena je, nakon poziranja okupljenim fotoreporterima, proćaskala sa sedmom silom i dotakla se privatnog života, karijere, a na samom početku se dotakla i pomenutog događaja.


- Nadam se da ćemo svi lijepo da se provedemo večeras. Čula sam da je unutra mnogo mojih kolega, nadam se da ćemo svi da uživamo - istakla je ona.

Jelena je otkrila i u kakvim je odnosima sa Sekom Aleksić.


- U odličnim sam odnosima sa Sekom, pratimo se na Instagramu - dodala je Karleuša.

Pop zvijezda je najavila pred sedmom silom i povlačenje iz medija dok ne izađe album.


- Planiram da sada stvarno uđem u medijsku ilegalu dok ne izađe album koji ću objaviti u avgustu - istakla je ona, a dala je i savjet kolegama što se tiče istog:

- Ne bi bilo pametno da poslije mene neko izda bilo šta, to je moja topla preporuka. Biće super - rekla je Jelena između ostalog.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.