x

ne mari za bruku i sramotu koju je priredila

Prvo jutro Anđele Đuričić u Crnoj Gori: Pije koktele i nazdravlja sa popadijom! (Foto)

Anđela Đuričić, koja je diskvalifikovana zbog nasilja prema Maji Marinković, tek poslije dvije nedjelje je otputovala svojim roditeljima u Đenovićima. Nju je na aerodromu u Tivtu sačekao brat, a zatim je uslijedio susret sa roditeljima. Kako je sama otkrila, sve je prošlo u najboljem redu i puni su obostrane ljubavi.

Iako je rekla da se neće viđati sa drugaricama, već samo porodicom, Anđela je iskoristila posjetu Đenovićima i za susret sa najboljom drugaricom popadijom, koja je često spominjana tokom pete i šeste sezone "Zadruge".


Da je sve u najboljem redu, govori i činjenica da su za društvenu mrežu Instagram uslikale kako nazdravljaju, a Anđela je dodala gomilu emotikona koji označavaju ljubav, a preko snimka napisala "Napokon".


Prvo jutro poslije skoro deset mjeseci otkako nije bila doma, Đuričićeva je otišla u marinu Porotonovi, koja se nalazi samo nekoliko metara od njene kuće. Bivša zadrugarka je pokazala kako uživa u predivnom, mirnom jutru pored mora.

Podsjetimo, njena drugarica popadija je imala problem sa svojim suprugom sveštenikom zbog Anđelinog ponašanja u rijalitiju.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.