x

stigla djevojčica

Prvo obraćanje Lune Đogani nakon porođaja: U haosu sam!

Rijaliti zvijezda i pjevačica Luna Đogani danas je na svijet donijela kćerku Miu Miljković, a sada se ponosna majka obratila svojim pratiocima na društvenim mrežama.

- Danas je u 14:42 stigla najljepša djevojčica na svijetu. Ovo je moj najsrećniji dan u životu, Marko, naš plod ljubavi, živote, neka nam je živa i zdrava Mia - pisala je Luna i nastavila:

- Hvala svima na čestitkama! Izvinite ako nekome ne stižem da odgovorim, ali vjerujte da sam u haosu - zaključila je Luna. 


Svi članovi Lunine porodice ne kriju radost zbog prinove, a njena majka Anabela obratila se novinarima i otkrila detalje o porođaju i novorođenčetu:

- Sve što budu brinuli, ja ću da pomognem. Ne znam za druge, ja nisam skakala jer sam ja imala hiljadu scenarija u glavi. Luna je dobro, zvala me, vidim da je jako srećna što je sve dobro. Ma, predivno. Vidjela sam unuku, ista je tata, vidjela sam sliku. Preslatka je, bucka, velika, ima preko četiri kilograma, živa je i zdrava. Beba je bila velika, morao je carski rez. Hvala doktorima i svima. Marko je ispao divan muž i otac, bila sam opuštena, ja sam žena koja ima malo dijete, sve je bilo pobrkano, emocije su bile pomiješane, a sutra putujem, imam poslovne obaveze. Drago mi je što Luna ima nekog ko brine. Ovo je velika stvar, posebno u vrijeme korone, bila je briga - rekla je Anabela. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.