x

iskrena

Prvo oglašavanje Ane Bekute o Mrkinom testamentu! Konačno otkrila kome je pripala imovina: Ja sam zaradila više nego Milutin...

Godinu dana nakon smrti političara Milutina Mrkonjića, njegova partnerka pjevačica Ana Bekuta otkrila je kome je ostala imovina koju je on posjedovao.

- Dok mi se u zadnjih godinu dana rušio svijet, mnogi su raspravljali o mojoj i Milutinovoj imovini. Bilo je to ponekad teško da se čita i probavlja. Kao da sam neka sirotica, a ne žena koja radi, stiče i stvara posljednjih 40 godina. Možda vam je nepojmljivo, ali ja sam zaradila više nego Milutin. Pametno sam ulagala i živjela jednako i prije njega, i sa njim i nakon njega. Ono sto je Milutin imao, ostalo je zakonitoj nasljednici i ja protiv toga nemam i nikad nisam imala ništa.


- Ne postoji nikakav testament i nikakve sapunice koje mediji kreiraju. Naš smo život živjeli u skladu i dogovoru. Možda vi ne bi tako, to je vaša stvar. Naš je bio naša stvar. Novac me nikad nije zanimao - iz jednostavnog razloga jer sam imala svoj. U periodu kad sam srela Milutina trebala mi je samo ljubav, toplina i pažnja. To sam dobila i živjeli smo u toj toplini, ljubavi i pažnji do kraja njegovog života - napisala je Bekuta i nastavila:


- Tužno je gledati koliko je nekima nevjerovatno da žena ima, da je žena zaradila, stvorila i stekla bez muškarca. Ako je tako nešto nevjerovatno u 21. vijeku, mi kao narod imamo ozbiljan problem. Svim djevojkama želim da pronađu ljubav kakvu sam ja pronašla u Milutinu. Za pare se pobrinite same. Tako je slađe - napisala je Ana.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.