x

iznenadila sve

Prvo sam imala dvojicu u jednom danu, pa onda osmoricu: Snimak Jovane Jeremić sa fakulteta ostavlja bez teksta!

O voditeljki Hepi televizije Jovani Jeremić dosta se pričalo u posljednje vrijeme, a naročito zbog njenih urnebesnih izjava.

Nerijetko govori o škakljivim temama, a u intervjuima je pričala o svojim i tuđim lapsusima, koleginicama od kojih je bolja, ali i o svom braku i fizičkom izgledu.

Iako mnoge njene izjave kruže Internetom, ponovo je aktuelan stari snimak, u vrijeme kada se takmičila u besjedništvu. Jovana je tada studirala Pravni fakultet u Beogradu.


Jovana je izgledala dosta drugačije, a obučena u crnu haljinu, govorila je o moralistima, pros..tutkama, srpskim sponzorušama. Na početku je dobila aplauz, a kada je progovorila i povike.

- Prvo sam imala dvojicu u jednom danu- rekla je Jovana nakon čega je uslijedio smeh i aplauz.


- Onda osmoricu... a onda sam prestala da brojim. Ovo su riječi komšinice s kojom sam odrasla", govori Jovana i počinje besjedu i pros..tutkama i moralu, odnosno "nemoralu onih koji osuđuju radnice najstarijeg zanata dok hvale srpske starlete- dodala je pa nastavila:

- Još im roditelji zadovoljno trljaju ruke... Koliko je samo djevojaka čekalo da se upozna s rukometašima ili Dejvidom Bekamom kad je došao? Kao da će nas to uvesti u Evropsku Uniju!- vikala je Jovana.


Znala je da se uživi u ulogu, pa je sve vrijeme držala pažnju publike.

- Po čemu su Markesove tužne k..ve i pros..tutke Čarlsa Bukovskog nemoralnije od Stendalovih? Mada su i ove posljednje daleko iznad ovih naših, današnjih. Dostojevski je na jedan tas stavio grijehe pros..tutke, a na drugi gubitak ljudskosti i morala i na tom vaganju je k..va dobila oreol svetice. Zapitajte se, koliko majki tako prehranjuje djecu jer im je tranzicija onemogućila da nađu posao čistačice. Čija je pros..tucija gora, majčina?! One koja je spremna na sve da prehrani dijete ili ona prestižna, u separeu nekog kluba? I sve te djevojke glume moralne gromade, a meni sude zbog prekratke haljine koju volim da obučem, a one kada se nađu negdje...- završila je.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.