x

neće da ćuti

Psihijatar bi trebalo da ga komentariše: Nikolina Pišek odgovorila svekru Miši Grofu na jezive optužbe da je ubila Vidoja!

Od smrti historičara umjetnosti Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek i Miša Grof vode neprestane ratove preko medija.

Naime, Miša Grof je sada u emisiji uživo iznio niz jezivih optužbi, kao i to da je Nikolina ubila njegovog sina Vidoja.

"Nikolina me je zvala prije sedam-osam dana sa nepoznatog broja da me pita zbog čega joj se ne javljam i zbog čega je mrzim, na šta sam joj ja rekao: "Ubila si mi jedino dijete, kako da te ne mrzim", rekao je Miša u emisiji "Premijera-vikend specijal.


Tim povodom oglasila se Nikolina za Kurir i svekru poručila samo jedno:

"Nemam komentar, hvala. Ovo bi trebao komentarisati neki psihijatar", rekla je kratko Nikolina.


Miša Grof je u intervjuu za Kurir ekskluzivno citirao prepisku između njegovog nasljednika i snajke, u kojoj ona navodno traži pare od Vidoja, tvrdeći da je to radila gotovo svakodnevno. Miša Grof je ispričao i šokantnu tvrdnju da Nikolina stoji iza pljačke apartmana na Hrvatskom primorju Kaštel stari, koja se desila prije skoro dvije godine, kad je njoj i Vidoju nestao nakit iz sefa u vrijednosti od 270.000 eura i 68.000 u kešu.


Da li biste nam otkrili neki detalj iz dnevnika?

- To je previše pikantno i sve je još svježe. Iz dnevnika sam saznao da je moj Vidoje svakog mjeseca morao da šalje njenoj kćerki i nekom njenom dečku iz Edinburga određenu svotu novca. Postoje sve uplatnice na Hanu Leonardo. Možeš misliti, da nisu oni potomci Leonarda da Vinčija?! Ma on ih je sve finansirao. U dnevnicima ima materijala da ti se zavrti u glavi. Ja sam njih sklonio kod jedne osobe od povjerenja jer ih je Nikolina više puta tražila, čak je išla i u policiju zbog dnevnika i telefona.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.