x

Psihijatri analiziraju Zoranovo ponašanje: Evo šta je serijom golišavih fotografija Marjanović želio da poruči!

Najpoznatiji udovac u Srbiji je u nedjelju na društvenoj mreži objavio slike iz svog dvorišta, na kojima u društvu kćerke Jane i psa izvodi razne akrobacije na snijegu. Ništa ne bi bilo neobično da Zoran na tim slikama nije go do pojasa, samo u ljetnjem šorcu i čizmama, a ono što je posebno privuklo pažnju jeste opis iznad njegovih slika.

- Čisto da ne zaboravim godinama vježbane streljačko-takmičarske stavove - napisao je Marjanović iznad fotografije na kojoj polunag leži u snijegu i simulira pucanje iz snajpera. Takođe, on je iznad fotografije na kojoj se grudva napisao: "Ajmo malo čeličenje, trebaće nam."


Osim ovoga, on je radio i sklekove u snijegom zatrpanom dvorištu i tom prilikom je pokazao tetovaže na obe ruke, koje je najvjerovatnije uradio po izlasku iz pritvora.


Psihoterapeut Zoran Milivojević objašnjava da je ovakvo ponašanje Zorana Marjanovića jedna vrsta privlačenja pažnje.


- On je nesrećnim slučajem izbio u orbitu javnosti, svi su čuli za njega i znaju ko je on. Postao je i predmet interesovanja različitih žena. Poslije zločina, on je postao poznat kao čovjek čija je žena ubijena, on je sam sa malim djetetom, pa su počele razne dame da mu se javljaju. On ovime poručuje da je nastavio normalan život, da je frajer, dostupan, i kao Putin - mačo u punoj snazi. Zoran šalje poruku da je bio u pritvoru, izašao i nastavio normalno i kvalitetno da živi. Sa jedne strane, on ima pravo na to. Riječ je o osobi koja je od samog starta ekscentrična, čudna, još od onog video-klipa na kome kao dječak komentariše paranormalna iskustva - objašnjava Milivojević i nastavlja:


- Zoran je kao mali gurnut u javnost i ovo ponašanje je u skladu sa njim, kao i sa porodicom iz koje dolazi - zaključuje Milivojević.

Psihijatar Ivica Mladenović sličnog je mišljenja kao psihoterapeut Milivojević.

- Evidentno je da Marjanović traži ličnu promociju i publicitet. Ne usuđujem se da komentarišem drugačije, normalnost je ovdje vrlo diskutabilna, pa ću se fokusirati na to da je ovo vid ličnog egzibicionizma - rekao je psihijatar Mladenović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.