x

otac nenada ša na ivici bijede

Pukao zbog Tare 200.000 eura, a otac mu na ivici bijede: Kiza radi 3 posla da preživi, živi u iznajmljenoj sobi, a evo u kom je stanju!

Reper i rijaliti igrači zadrugar Nenad Aleksić Ša spada u red najkontroverznijih učesnika ovog popularnog formata. 

Njegovo učešće u šou-programu Zadruga obilježili su skandali koji su se ticali njegovog ljubavnog života, a izvor blizak njegovom ocu Zoranu Aleksiću Kizi otkriva kako se on bori sa situacijom u kojoj se već treću godinu zaredom nalazi njegov sin.


- Nenadov otac Kiza je divan, miran, tih i povučen čovjek. Živi u iznajmljenoj sobi u strogom centru grada i radi tri posla da bi sebi obezbijedio egzistenciju. Jedan od poslova kojim se bavi je i moleraj - počinje izvor.


- Kulturan je i, što bi se reklo, normalan čovjek. Ljubazno se javlja poznanicima i komšiluku, ali ne voli da priča o Nenadovom učešću u rijalitiju, a posebno ne o razvodu njegovog sina koji ga je svojevremeno jako pogodio. Iako je ranije znao da dođe u stari kraj na Novi Beograd i vidi se sa bivšim komšijama i Nenadovim drugarima, više od tri mjeseca ga nema. Ne komunicira ni preko Fejsbuka na kome je nekada provodio više vremena i znao da razmijeni poruke i zahvali se fanovima koji su podržavali njegovog sina.


Izvor navodi da je prva dva učešća otac Nenada Aleksića Ša izdržao hrabro i stoički, da je pratio situaciju i gledao rijaliti, dok ovaj put za to nije sposoban.

Zbog Tare pukao 200.000 eura

Turbulentna veza Nenada Aleksiša Ša i Tare Simov bila je glavna tema Zadruge 4, a zbog ljubavi prema 20 godina mlađoj starleti, reper se i razveo. Koliko je zaljubljen, pokazala je i činjenica da je platio njenu kaznu 50.000 eura kada je diskvalifikovana, a bivšoj ženi Ivani je za razvod isplatio 150.000 eura.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.