x

haos

Pun mi ga je k...., sada će cijela Srbija da sazna ko je on: Ana Nikolić bijesna na Rastu, pjevačica objavila rat bivšem suprugu!

Pjevačica Ana Nikolić je na društvenoj mreži Instagram objavila da će iznijeti istinu o svom bivšem suprugu, reperu Stefanu Đuriću Rasti, te poručila da će cijela Srbija saznati "ko je on i šta je on".

Nakon što je u javnosti kao bomba odjeknula vijest da je Ana Nikolić zaratila sa bivšim suprugom, reperom Stefanom Đurićem Rastom, i to zbog njegovog očinstva, koje, kako pjevačica ističe, uvijek stavlja u prvi plan u svim svojim intervjuima, Pink.rs je kontaktirao Anu, kako bi pojasnila o čemu se zapravo radi i zbog čega je poludjela na oca svoje kćerke, Tare.


Naime, Ana nije krila bijes, te u više navrata istakla da više ne želi da trpi reperova "zlodjela", kao i da je riješila da mu jednom za svagda stane na put.


- Ako sam napisala zlodjela, znači zlodjela! Neću ovako ništa da pričam, sve ćete saznati uskoro, da se jednom za svagda stavi tačka na "velikog tatu"! Na gospodina "Ristu"! Više mi ga je pun k...c i sada će cijela Srbija da sazna i ko je on, i šta je on, i gdje je on, ali i šta sam ja, i tako dalje... Trenutno nemam odgovora na sva pitanja, ali smišljam šta ću uraditi da konačno jednom i zauvijek stanemo na put tom "velikom tati" i toj "mami", koja stalno nije dobra mama, pa ćemo da vidimo ko je mama, a ko tata ove priče, jer mi je više pun k...c svega, iskreno da kažem - govori Ana Nikolić u jednom dahu za Pink.rs.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.