x

Velika uzbuđenja u NBA doigravanju

Pun MSG dočekao pobjedu Knicksa, Westbrook u Phili želio obračun sa navijačem zbog kokica

Navijači New York Knicksa dočekali su prvu pobjedu u doigravanju nakon osam godina.

Knicksi su u svom Madison Square Gardenu pred 16.000 navijača pobijedili Atalanta Hawkse 101:92 i izjednačili su seriju na 1-1.

Nije se na početku meča činilo kako će domaći košarkaši doći do pobjede. Hawksi su predvođeni Trae Youngom izgledali odlično u prvom poluvremenu, imali su i plus 15 u jednom trenutku i na odmor su otišli sa 13 poena prednosti, 44:57.

Međutim, nastavak donosi zaista odličnu igru Knicksa koji su predvođeni velikom podrškom sa tribina došli do preokreta krajem trećeg perioda nakon kojeg imaju poen prednosti, 76:75.


U posljednjoj dionici Knicksi su ti koji kontrolišu rezultat. Hawksi dolaze do 91:91, ali domaći igrači završavaju meč serijom od 10:1 i dobijaju ovaj meč.

Derrick Rose predvodio je Knickse do trijumfa sa 26 poena, Bullock i Randle su dodali po 15, dok je kod Hawksa Trae Young ubacio 30 koševa.

Philadelphia 76ersi su savladali Washington Wizardse rezultatom 120:95 i poveli su sa 2-0 u seriji.


Joel Embiid i Ben Simmons sa po 22 poena predvodili su domaće do drugog trijumfa, dok je Bradley Beal sa druge strane ubacio 33 poena.

Pažnju je svakako privukao Russell Westbrook koji je tražio fizički obračun sa navijačem domaćeg tima koji ga je gađao kokicama po izlasku iz igre.

Najbolji tim regularnog dijela lige Utah Jazz savladao je Memphis Grizzliese 141:129 i poravnao je seriju na 1-1.

Nestvarnu noć za goste imao je Ja Moran koji je ubacio 47 poena, ali to je bilo nedovoljno protiv Jazza kojeg su do trijumfa vodili Mitchell sa 25 i Brooks sa 23 koša.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.