x

STIGLA KOD RODITELJA

Puno nam je srce, ponosni smo na nju: Ovo su jedine izjave roditelja Anđele Đuričić, sada ih poslije bruke došla pogledati u oči!

Anđela Đuričić, nakon skoro dvije nedjelje pošto je diskvalifikovana iz Zadruge, odlučila je da posjeti svoju majku i oca, i da se sa njima suoči nakon što je šokirala sve svojim ponašanjem u rijalitiju.

- Javljam vam se iz Đenovića, iz Herceg Novog. Došla sam kući napokon. Obavila sam razgovor sa roditeljima, izljubili smo se i izgrlili smo se, sve je u najboljem redu, tako da ne brinete. Puni su ljubavi što se tiče svega, obostrano. Evo vidite kako izgleda moja kuća o kojoj se pisalo - rekla je ona u svom obraćanju.


Inače, Anđelini roditelji samo su jednom govorili o kćerkinom učešću u rijalitiju i tada su isticali da su veoma ponosni na nju.

- Stvarno smo ponosni, preponosni na nju! Puno nam je srce, jedva čekamo da izađe i da skupa pođemo. Hvala na svemu produkciji, Velikom šefu i šefici, svi ste skupa predivni - govorila je Anđelina majka, a potom se nadovezao otac.


- Mi smo zadovoljni sa dosadašnjim uspjehom, to je sasvim dovoljno. Prvi put se pojavila na televiziji, u "Zadruzi". Ponosni smo na njeno ponašanje, na odnos prema svemu. Ona je naša slika i prilika. Ponosni smo, ne znam šta da vam kažemo. Pokazala je pravo lice, pravo lice naše familije. Ona je takva. Ponosni smo, sva naša djeca su dobra, Anđela je dobra. Puno nam je srce - zaključili su prošlog jula Anđelini roditelji.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.