x

tragičan kraj

Put s kojeg se nisu vratili! Nemanju pregazio kamion, Šabana ubio pijani vozač, nju su jedva izvukli iz smrskanog auta!

Brojnim našim uspješnim pevačima, na veliku žalost, životi su okončani u saobraćajnim nesrećama. Velike tragedije godinama su potresale čitavu javnost, ali oni nastavljaju da žive kroz svoja velika djela. Iako su nas napustili, nikada ih nećemo zaboraviti.

Nemanja Vukotić

Pjevač koji je poginuo preksinoć na auto-putu Šid-Beograd, kod Dobanovačke petlje stravičnom nesrećom kada je sletio s puta i udario u zaštitnu ogradu. On je, kako se sumnja, napustio vozilo i krenuo da pređe auto-put kada je na njega naletio autobus koji se kretao iz smjera Banjaluke.


Toše Proeski

Poznati pjevač iz Makedonije, Toše Proeski, poginuo je 2007. godine u saobraćajnoj nesreći na putu Zagreb – Lipovac. Imao je samo 26 godina kada je izgubio život.


Ljubiša Stojanović Luis

Luis je stradao u saobraćajnoj nesreći 2011. godine na magistralnom putu između Bačke Topole i Novog Sada.


Šaban Šaulić

Nesreća u kojoj je poginuo Šaban Šaulić se dogodila 17.februara 2019. godine u gradu Bilefeldu, u sjeverozapadnom dijelu Njemačke. Do nesreće je došlo nakon Šaulićevog koncerta u Bilefeldu, a pjevač je nakon udesa prebačen u bolnicu, gdje je, nažalost, uprkos naporima ljekara, preminuo.


Darko Radovanović

Poznati pjevač Darko Radovanović i njegov kum i menadžer, Aleksandar Milošević, poginuli su 11. juna 2011. godine u saobraćajnoj nesreći na obilaznici kod Ostužničkog mosta prema Surčinu. Darko je imao 36 godina kada je stradao.


Silvana Armenulić

Silvana Armenulić poginula je 10. oktobra 1976. u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš, kod mjesta Kolari, a na internetu se pojavila fotografija sa mjesta nesreće. Zajedno s njom poginuli su i njena sestra Mirjana (Mirsada) Bajraktarević i Rade Jašarević, šef Narodnog orkestra RT Beograd, koji je i vozio auto.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.