x

Rada dala 50.000 eura za stan, a nakon jednog poziva počela je neviđena agonija!

Pjevačica Rada Manojlović kaparisala je stan u novogradnji i za njega izdvojila 50.000 eura, te je tako prvu polovinu novca trebalo da da prije useljenja, a drugu polovinu nakon toga.

Međutim, kada su njeni advokati provjerili papirologiju, upozorili su je da nikako ne daje novac za kaparu, jer se ispostavilo da objekat nije legalizovan i uknjižen, piše Scandal.

Nakon toga pjevačica je investitoru objasnila da je pronašla bolju ponudu i da je odustala od kupovine, ali on je počeo da je proganja, pod izgovorom da je taj stan čuvao za nju i da je odbio mnoge stalne kupce.


Radin advokat poslao je pismo upozorenja investitoru u kom ga opominje da će ga prijaviti građevinskoj inspekciji ukoliko je ne ostavi na miru, te je i agonija u tom momentu za pjevačicu konačno završena.

Podsjetimo, Rada je nedavno svom ocu Radetu poklonila još dva imanja u rodnom Četerežu, za koje je iskeširala 20.000 eura.

Pjevačica je posjede sa plodnom zemljom kupila kako bi Rade tu sadio organsko povrće, što je, ukoliko se pažljivo posveti tome, danas odličan izvor prihoda.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.