x

posjećuje manastir

Rada Manojlović moli Milana Stankovića da se ne zamonaši!

Vijest da će se Milan Stanković zamonašiti i zauvijek napustiti pjevanje odjeknula je poput prave bombe. Naime, pjevač već neko vrijeme posjećuje manastir Podmaine kod Budve gdje provodi po nekoliko dana.

Kako Star saznaje, on je prekinuo kontakt sa svim kolegama s kojima je bio blizak, a u svom bliskom okruženju ima samo dva prijatelja. Čak ni sa Radom Manojlović više nije kontaktu, iako su bili bliski prijatelji.

Ona je preko zajedničkog drugara saznala da Milan planira da ode u iskušenike i tada je ga je pozvala da popriča s njim.


„Milan se prije dvije godine povukao totalno, rijetko gdje se pojavljivao kad su javni događaji u pitanju, a vremenom je prekinuo skoro sve kontakte i niko do njega nije mogao da dođe. Sa Radom je bio baš blizak, ali je u jednom trenutku i sa njom prekinuo kontakt, a ona nije željela da forsira bilo šta, nego je smatrala da mu je potreban mir i da će se javiti kad osjeti potrebu. Baš je šokirala informacija kada je čula da Milan ima u planu da se zamonaši“, kaže izvor Stara i dodaje:


„Jedan prijatelj joj je rekao da je Milan često u Budvi i da tamo ide jer je našao manastir u kom boravi i po dvije nedjelje. Rada je bila iznenađena, pa je stupila sa njim u kontakt. Dugo su razgovarali i Rada smatra da se Milan jako promijenio, ne može više da ga prepozna.“


„U toku razgovora često je spominjao Boga, pričao o vjeri i kako je on u manastiru Podmaine našao svoj mir i spokoj. Rekao joj je da ga estrada ne zanima i da na njoj vladaju demoni. Pokušala je da mu objasni da je i ona vjernik i da poštuje to što on obilazi manastire, ali ga je molila da razmisli i da ne brza sa tako ozbiljnom odlukom”, kaže izvor blizak pjevačici i dodaje:


„Ona se plaši da Milan ne donese odluku zbog koje će se poslije kajati, jer zna koliko on voli muziku i da ima još mnogo toga da pruži svojoj publici. Baš je bila uporna, molila ga je da to ne radi dok ne bude 100 posto siguran da želi takav put. Ako bi postao monah više nikada ne bi mogao nijednu pjesmu da snimi. Inače, Milan je imao nekoliko faza kad mu je bilo muka od svega, znao je i da zapadne u depresiju. Sad je saslušao Radu, ali joj je rekao da treba da poštuje njegovu odluku, koja god bila“, završava izvor.


Pozvali smo Radu kako bismo provjerili ove navode.

„Ne želim da se oglašavam na tu temu. Nije na meni da dajem izjave o tome“, bila je kratka pjevačica.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.