x

Rada Manojlović nakon deportovanja iz Švajcarske: Policajci su me mučili!

Rada Manojlović ogorčena je nakon neprijatnosti koju je doživjela na aerodromu u Švajcarskoj, usljed čega je deportovana u Srbiju.

Rada Manojlović ogorčena je nakon neprijatnosti koju je doživjela na aerodromu u Švajcarskoj, usjled čega je deportovana u Srbiju.

Folk pjevačica je otišla na zakazani nastup u Cirih, za koji je imala regulisane sve potrebne papire. Međutim, ona je zbog provjera zadržana na aerodromu više od sat i po vremena.

Kako je i sama rekla, nisu je pustili jer u pasošu nije imala radnu vizu. Nije uspjela da je unese u pasoš zato što nisu radili zbog praznika, tačnije Noći vještica.


- To je bio samo jedan procenat razloga da me ne pusti, na policajcu je bilo da li će da me pusti ili da me maltretira. On je iskoristio onih jedan odsto da me muči. Meni su uradili ono najgore. Sklonili su me sa strane kao da sam uljez. Nisam spavala. Mučili su me 15 sati. Nisam uhapšena, samo mi nije dozvoljeno da održim nastup. Prespavala sam u hotelu koji je u sklopu aerodroma. Pokrenut je postupak protiv policajca koji mi nije dozvolio ulazak u zemlju - bila je iskrena Rada.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.