x

Rada Manojlović objavila sliku sa majkom, pa rasplakala i najtvrđa srca: Napustila ju je prije 2 decenije, preminula je od najteže bolesti... (FOTO)

Rada Manojlović podijelila je fotografiju sa majkom koja ju je napustila prije skoro 20 godina. Pjevačica bol i tugu nosi u srcu, a sada su i fanovi imali prilike da vidi koliko zapravo podsjeća na preminulu Mirjanu.

Naime, na Radinom Instagram profilu osvanula je zajednička fotka, koja je poklon od njenih obožavalaca čija je ideja bila da naprave takvu zajedničku fotku od stare slike pjevačicine majke.

Rada je ranom djetinjstvu ostala je bez majke, koja je preminula od posljedica najteže bolesti. O njoj i sestri brigu je vodio otac Rade, koji im je bio najveći oslonac i podrška u životu.


- Hvala mojim najdražim fanovima na ovako lijepoj ideji. Bar u mašti možemo da zamislimo, šta bi bilo kad bi bilo... Fenomenalno je, hvala vam još jednom - glasila je Radina dirljiva poruka, koju je napisala u opisu fotografije koju je objavila na svom profilu. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.