x

Rada Manojlović progovorila za Ekskluzivu: Istina o raskidu sa Harisom i ko je novi dečko sa kojim je fotografisana!

Šarmantna Rada Manojlović radi punom parom. Ljeto je veoma radno za nju, a gazde klubova i diskoteka zadovoljno trljaju ruke gdje god ona zapjeva. Rada ne samo da napuni svaki prostor, već napravi vrhunsku atmosferu i pjeva do sitnih sati, a uz to uvijek ispoštuje svoje fanove za slikanje. 

Manojlovićeva je prije par noći imala uspješan nastup u Sarajevu, a dan nakon istog, ekipa Ekskluzive ju je zatekla kako uživa u restoranu s prelijepim pogledom na grad. 


Foto: Ekskluziva.ba/Mirnes Mašić


Kako je u posljednje vrijeme aktuelna u medijima, naročito zbog navodnog raskida sa Harisom Berkovićem, ali i od kada su se na naslovnici magazina 'Svet' pojavile fotografije sa novim dečkom, Rada je pristala da za Ekskluziva.ba portal prokomentariše kuloarske priče. 


- "Očigledno da kada najmanje želite da pričate o vašoj ljubavnoj vezi i kada negdje pokušavate to da sakrijete, definitivno baš tada iritirate najviše i ljude i medije, tako da nagađaju da li ste zajedno, da li je sve kako treba. Ako ne pokazujete tu sreću da je svi vide, onda svi počnu da sumnjaju u nju i naravno svakog mog prijatelja, vozača, muzičara ili bilo kog dovode u situaciju da bude moj potencijalni novi dečko, ako se nađe sa mnom, ne daj bože na istom mjestu, na istoj slici... Mislim da nisam neko ko je stalno demantovao medije, uglavnom puštam da pišu šta žele, samo da mi stave što veću i što ljepšu sliku. Haris i ja najbolje znamo kako nam je i šta je, uostalom, ne bih baš mnogo da pričam o tome, ali vidjećete uskoro da ćemo na neki način demantovati sve te priče", rekla je Rada za Ekskluziva.ba portal. Mi vam uskoro donosimo fotografije na kojima  ćete vidjeti s kim je lijepa Rada uživala u Sarajevu. 


Izvor/Foto: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.