x

haris je tješi

Rada Manojlović u strahu, komšinica sve ispričala!

Pjevačica Rada Manojlović uspješno se oporavlja od korona virusa, jer prati sve preporuke ljekara, ali mračne priče koje kruže među prijateljima čine nervoznom i nju i Harisa.

Sada je progovorila Radina navodna komšinica i otkrila da su pjevačicu zaplašili prijatelji.

- Sad svi imaju nešto da joj kažu, kakav je to virus, šta napada, oštećuje… Čega se sve nisu naslušali. Samo je uznemiravaju pričama kako trajno stradaju pluća, srce, bubrezi, reproduktivni organi, kako djevojke koje su željele da zatrudne to nisu mogle poslije korone - kaže Radina komšinica za "Svet" prenose mediji i dodaje:


- Napravili su joj haos u mozgu. Rada tim teorijama nije pridavala značaja jer sluša ljekare i vjeruje u medicinu, ali kad toliki broj ljudi počne da ti piše razne stvari, malo se zabrineš. Jeste da nije planirala sad da rađa, ali svakako želi da jednog dana sa Harisom zasnuje porodicu, da imaju djecu, pa ju je sve to malo zbunilo. Doktori kažu da nema razloga da brine i da će djece biti, ali svašta im prolazi kroz glavu. Haris nije paničar, on je smiruje, ali cela familija je sad tera da pije vitamine, da se čuva, svekrva joj šalje čajeve. Džaba su digli paniku, nema zime za Rajku, zdrava je ona kao drijen - kaže navodno njena komšinica iz Četereža.

.

.

.

..

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.