x

nova šansa

Rada priznala: Milan je bio greška! Harisu traži drugu šansu!

Rada Manojlović i Haris Berković shvatili su nakon nekoliko mjeseci pauze i njenog pokušaja da ga zaboravi pored Milana Stankovića, da ljubav nije nestala.

Iako su to pokušali da drže u tajnosti, odali su se na jednom slavlju gdje su zajedno pjevali. Priču je prvi podgrijao Haris koji je objavio zajedničku sliku i otkrio da će se uskoro skupa naći na sceni i sve to začinio emotikonom, a kada su procurile slike sa nastupa, sve je prštalo od strasti i nježnosti.


– Njih dvoje nisu imali svađu, samo su se umorili. Radi je smetalo što se on ne aktivira više oko svoje karijere, što mnoge stvari radi da bi ga pokrenula, a njemu nije previše stalo… Uobičajene razmirice kakve imaju svi parovi sa dužim stažom. I iz čista mira su se razišli. Bukvalno, kao da su uzeli odmor. Onda se Milan našao tu da je tješi, ko zna da li joj je on nečim punio glavu, ali brzo je bilo jasno da od njega nema ništa. On se dečko okrenuo Bogu, samo ide po manastirima, ko zna, možda se na kraju i zamonaši, kako se priča – kaže njena koleginica i dodaje:


– Rada i Haris su se u mnogo čemu našli, ozbiljni su, ne glume zvijezde, drže do porodice. Uvijek su bili prelijep par, a vidi se da se i dalje vole. On je obećao da će promijeniti neke stvari kod sebe i traži sad da mu da drugu šansu. Vjerujem da će uspjeti, smo da im se ne miješa niko – zaključila je ona.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.