x

oglasila se

Radi Manojlović nakon ove fotografije čestitali na trudnoći: Pjevačica otkrila da li je u drugom stanju!

Rada Manojlović jednom fotografijom izazvala je salvu komentara na društvenim mrežama.

Naime, pjevačica je objavila fotografiju gdje je pozirala u uskoj haljini i rukama držala stomak. Zbog tog detalja mnogi su pomislili da je Rada u drugom stanju, pa su uslijedile i čestitke na Instagramu. Nakon toga, Manojlovićeva se oglasila za Srbiju Danas.

"Čestitam", "Je l' to bebica na putu?!", "Red je vala bio, sve čestitke Harisu i tebi", "Je l' nam to poručuješ nešto ili...?!", nizali su se komentari.


Ipak, Manojlovićeva je priznala da nije u drugom stanju.

"Haris je u pravu, on je to prvi rekao da izgleda kao da sam trudna. Vidjela sam i komentare. Samo je takva poza. Samu sam sebe slikala. Potpuno spontano je tako ispala fotografija. Naravno da nisam trudna", poručila je pjevačica.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Od muža sam se razdvojila prije tri godine. Među nama nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji su me savjetovali da zaboravim na brak i da nastavim dalje u životu. Nisam se htjela udati za nekog drugog jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Alaba ponovno spojio razoreni brak uz pomoć svojih duhovnih moći. Neprestano sam čitala toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao stati na kraj razvodu i vratiti bivše voljene ljude i moja vjera se obnovila. Trebala bih odmah kontaktirati dr. Alabu nekoliko minuta kasnije, on mi je odgovorio i dao upute što da radim, nakon što sam dva dana nakon rituala ispunila traženi uvjet, čarolija mi je promijenila život oko mog muža da me više od toga ne kontaktira. Dvije godine su me zvale usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa se i dalje čudim ovom čudu pa mu opraštam. Sada je moj brak u ravnoteži. Ritual Dralaba je odlično funkcionirao i brak jači nego prije, i ništa nas opet ne može razdvojiti. Posjetio sam toliko stranica da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s Dralabom, pravim čovjekom koji mi je pomogao da oporavim svoj razoreni brak ako imaš sličan problem u braku, želiš da te muž ili žena opet vole . , Imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona voli zauzvrat, imate izazov u svom životu, predložak čarolije dr. Alabe je rješenje i odgovor na vaš problem, whatsapp/viber s njegovim telefonskim brojem: +1(425) 477-2744, Kontaktirajte ga već danas slanjem e-pošte na [email protected] Ne dopustite da vam netko oduzme supružnika.