x

Radila je gnusne stvari! Oženjenom je slala gaće, a od slobodnog odvaja kćerku: Kija Kockar bez dlake na jeziku o Anabeli!

Kristina Kija Kockar progovorila je o Anabeli Atijas, Luni i Gagiju Đoganiju, a rekla je da je Luna nije preboljela, kao i da njena majka nije preboljela Slobu. Kako Kija kaže, bivši suprug joj se ne javlja, a mučno joj je da gleda rijaliti.

"Ponašanje prema kćerki je užasno, da ona za nju govori da je k.čka... Katastrofa mi je to. Gagi je nasilnik, Luna je katastrofa, svi ukupno su oštećeni u svakom smislu. Ovo im nije trebalo. Ne mogu da se dogovore ko je kriv i da li im je neko namjestio, postalo je sprdanje sa nacijom, ali na kraju - sami su to birali. Anabela se pravi da je svetica. Svoj otrov koji hoćeš da izbaciš, ne treba da radiš to drugim ljudima", rekla je Kija, pa dodala:


"Odvajaš kćerku od slobodnog muškarca, a podržavala si što ima s.ks sa oženjenim. On je mnogo bolji od ovog prethodnog. Činila je gnusne stvari meni, koje se nisu vidjele."


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Srdačan pozdrav svima koji su pročitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a također tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Pročitao sam svjedočanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim čovjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog čovjeka, ovo je vrlo lak način da dobijem kredit od pouzdanog čovjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedočenje u svim društvenim medijima jer sam mu obećao da ću ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da također možete dobiti posao i investirati u posao E-adresa: [email protected]