x

Radionica zdrave hrane sa Nihadom Mameledžijom powered by dm! (GALERIJA)

Poznati bh. kuhar, član Udruženja kuhara BiH koji je svoja kulinarska umijeća podijelio i u tri autorske knjige, prepoznatljivo lice sa malih ekrana, Nihad Mameledžija male tajne „zdrave kuhinje“ otkrio je Sarajlijama u interaktivnoj kulinarskoj radionici koju je u Mercator centru u Ložioničkoj 16 organizirao dm.

U dmBio kuhinji, postavljenoj ispred dm prodavnice, posjetioci su mogli da degustiraju zdrava i ukusna jela koja je Nihad pripremo od domaćih namirnica u kombinaciji s dmBio proizvodima.


„Želja mi je da predstavim kako tradicionalne recepte možemo spremiti sa zdravim, organskim namirnicama i proizvodima i tako pripremiti ukusan, zdrav i hranjiv ručak. Meni se sastoji se predjela, supe, glavnog jela i deserta, i naravno tu su i iznenađenja u okusima i sastojcima" istakao je Nihad Mameledžija.


U izradi specijalnog menija dmBio zdravog ručka Nihad je imao priliku birati željene proizvode iz bogatog asortimana od 500 dmBio proizvoda iz biološkog uzgoja koji garantuju visokovrijedne i kvalitetne sastojke. Inspiraciju za pripremu zdravih jela od dmBio namirnica, prema receptima Nihada Mameledžije, zainteresovani mogu potražiti i na www.dm-drogeriemarkt.ba.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.