x

Radite u ugostiteljstvu i željni ste novih znanja? Prijavite se za stipendiju koja će vas odvesti u najbolje svjetske škole

Ambiciozni kuhari, slastičari i djelatnici u ugostiteljstvu znaju da je za titulu najboljeg potrebno mnogo rada i edukcije, uz stalno propitkivanje uvriježenih praksi te pomjeranje granica vlastitog iskustva. Stipendije Raise the Bar namijenjene su upravo onima koji su u stalnoj potrazi za usavršavanjem i onima koji znaju da tako doprinose cijelom ugostiteljskom i turističkom sektoru.

Kuhari, slastičari i osoblje za posluživanje u restoranima mogu se do 31. januara 2022. prijaviti za priliku da svoj profesionalni razvoj nastave u jednoj od renomiranih svjetskih škola, kao što su Le Cordon Bleu i Ecole Ducasse. Pravo apliciranja imaju i građani Bosne i Hercegovine. Sve što je potrebno za učešće jest ispuniti prijavni obrazac te priložiti motivacijsko pismo na raisethebar.hr/stipendija.

Prvi dio procesa odabira je analiza pristiglih prijava u toku kojeg će predstavnici Odjela za ljudske potencijale Coca-Cole HBC Hrvatska i članovi tima Raise the Bar u obzir uzeti motivaciju kandidata, njihovo osnovno iskustvo te planove za budući razvoj. Odabrani stipendisti moći će se pohvaliti da su ih kao najbolje prepoznali vrhunski stručnjaci jer će kandidate u drugom dijelu testirati šefovi Hrvoje Zirojević, Marko Gajski, Igor Gudac i Bruno Vokal te voditelj i suvlasnik restorana Noel Ivan Jug.

Kandidati koje traži Coca-Cola HBC Hrvatska su profesionalci stariji od 18 godina, koji će svojim znanjem i zalaganjem nastaviti razvijati svoju karijeru i podržati dugoročan razvoj hrvatskog ugostiteljstva. Grgo Bačelić, jedan od ovogodišnjih Raise the Bar stipendista i kuhar restorana Kut510 koji trenutno pohađa edukaciju na Le Cordon Bleu Istanbul, sažeo je šta znači biti dio projekta Raise the Bar:

„Stipendija Raise the Bar za mene je jedan veliki korak naprijed u karijeri. Pokazatelj da se rad, trud i ustrajnost uvijek isplate te da će neko to prepoznati u vama. Škola Le Cordon Bleu mi svakim predavanjem i svakim satom u kuhinji ukazuje na to koliko zapravo moram raditi na sebi i graditi svoje znanje. Mladim ljudima željnim napretka ovo je jedinstvena prilika da sebi i našoj zemlji pružimo ono najbolje. Ako sebe ne motiviramo i ne postavimo više ciljeve i želju za napretkom, jednostavno stojimo na mjestu“.

Ako ste se prepoznali u ovom opisu i ako vjerujete da biti najbolji nije nešto što se može jednokratno zaslužiti već je nešto što se kontinuirano opravdava, prijavite se za stipendiju Raise the Bar.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.