x

ISKRITIKOVAO

Radmilo Armenulić pogledao Tomu i baš je bijesan: Moju Silvanu su predstavili kao laku žensku, film je neistinit!

Radmilo Armenulić pogledao je film "Toma" prvog dana nove godine, kad je emitovan na malim ekranima, baš kao što je krajem septembra prošle godine i rekao da će učiniti - čim se to ostvarenje bude emitovalo na televiziji. Nekadašnji sportista smatra da je njegova pokojna supruga Silvana Armenulić predstavljena kao laka žena i da su događaji koji imaju veze s njima neistiniti.

- Ja držim obećanja. Evo sad se spremam da izađem iz kuće i ukratko ću vam reći moje impresije. Gledao sam film i prije svega moram da kažem da su glumci jako dobro odigrali. Međutim, vidio sam događaje koji nisu postajali. Prije svega, Silvana nikad nije govorila bosanskim akcentom. To možete i da provjerite na internetu, gdje postoji snimak njenog intervjua koji je tada dala medijima.


- Dalje, ona se prije veze sa mnom, 1958. godine, zabavljala sa jednim apotekarom iz Novog Sada koji se zvao Đuka - tvrdi Armenulić i nastavlja: - Nakon što su njih dvoje završili vezu, sa mnom se upoznala 1959. godine i od tada smo svakog dana bili zajedno. Nismo se razdvajali. Dvije godine kasnije smo se vjenčali. Možda je Toma bio u nekoj emotivnoj vezi, ali ne sa mojom Silvanom. Takođe, nikad nisam čuo da su pjevali zajedno. Mi smo se tajno vjenčali jer ja u to vrijeme nisam smio da kažem roditeljima, pošto je ona bila pjevačica - otkrio je Radmilo.


On je imao komentar i na to kako je u filmu predstavljen njegov lik.

- Tu sam se tek pokidao od smijeha. Nema veze sa mnom. Ispalo je kao da sam ja Silvanin sin. Takođe, svi su niži od Tome, a u stvarnom životu on je bio vrlo nizak čovjek. Cune i Tozovac su predstavljeni na smiješan način. Ne mogu da kažem, Toma je bio izvanredan muzičar i tekstopisac, ali sa druge strane, kockar i alkoholičar. Sve je neistinito - izričit je nekadašnji teniski as. Prema njegovim riječima, najviše mu je zasmetalo to što je Silvana predstavljena kao nemoralna žena.


- U početku je prikazuju g.lu, u gaćama i brushalteru, što nije u redu. Ispalo je kao da je laka žena. Ljudi koji je ne poznaju mogu da stvore pogrešan utisak o njoj. Tada kad je u filmu prikazivana radnja s Tomom nama se rodila kćerka. Tako da sve ukupno nema veze sa istinom. Moja kćerka nema namjeru da gleda film - poručuje on. Silvana je poginula 10. oktobra 1976. u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš, kod mjesta Kolari, vraćajući se s koncerta iz Aleksandrovca. S njom su tada nastradali i njena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moje ime, Isabella Ethan Nakon 12 godina braka, moj muž i ja smo se svađali na ovaj ili onaj način dok me konačno nije napustio i preselio se u Kaliforniju da bude s drugom ženom. Osjećala sam se kao da je moj život gotov i da su moja djeca mislila da nikada više neće vidjeti svog oca. Trudila sam se biti jaka samo prema djeci, ali nisam mogla obuzdati bol koji je mučio moje srce, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolom jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Razmišljam o njemu svaki dan i noć i uvijek želim da mi se vrati, bila sam jako uznemirena i trebala sam pomoć, pa sam potražila pomoć na internetu i naišla na web stranicu koja sugerira da bi dr. Alaba mogao pomoći svojoj bivšoj bivšoj da se vrati. Stoga sam osjetio da bih trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i rekao mi je što da radim. Učinila sam to i onda mi je napravio ljubavnu čaroliju. 48 sati kasnije moj suprug me stvarno nazvao i rekao mi da i njemu jako nedostaju djeca, tako nevjerojatno!! Dakle, vratio se tog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i djeci. Naš brak je bio jači nego prije, a sve zahvaljujući dr. Alabi. Toliko je moćan i odlučila sam podijeliti svoju priču na internetu da je dr. Alaba bio pravi i moćni čarobnjak. Uvijek ću se moliti da ona živi dugo pomažući svojoj djeci u trenucima potrebe, ako ste ovdje i trebate se vratiti bivšem ili je vaš muž prešao na drugu ženu, prestanite plakati, odmah kontaktirajte ovaj moćni pravopisni kotačić. Ovdje je njegova kontakt adresa e-pošte na: {[email protected]} ili WhatsApp / viber preko njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. ALABA.