x

Rado bih izbrisala Slobodanovu prevaru da mogu: Kija se pohvalila kako sada sprema, a tek da čujete šta je rekla o bivšem! Previše ljubavi i bola!

Kristina Kija Kockar pohvalila se pratiocima šta je uspjela da spremi u svom stanu koji je kupila parama iz "Zadruge 1". Naime, ona je fotkala svoj obrok, a kako je sama više puta objašnjavala, pjevačica se hrani u restoranina. Baš zbog toga, bilo je ovo zbunjujuće za njene vjerne fanove koji joj dnevne aktivnosti prate redovno putem Instagrama.

Malo šta je Kija propustila iz svog života da objavi u javnosti, a njene kulinarske sposobnosti su prava rijetkost na njenom profilu.

Kristina je priznala šta se trenutno dešava između nje i Slobodana RAdanovića, a pjevačica nije krila da je između nje i bivšeg supruga previše ljubavi i previše boli.

- Njegov život je njegova stvar. Ne miješa se on u moj privatni život, niti ja u njegov. Ali sam svakako upućena u sve. Htjela ili ne htjela... Čujemo se, ali oko nekih ozbiljnih stvari. Dovoljno smo mi pričali o nama, i više nego što je trebalo. Prijatelji nikad nećemo moći da budemo, u smislu da se družimo. Previše ljubavi i bola.


Što se tiče njenog ljubavnog života i priča da je bila u vezi sa bivšim dečkom Dušice Jakovljević, Kija je bila jasna. 

- Miloš je dečko sa zanimanjem, a zanimanje mu nije bivši dečko. Dušica i ja smo u dobrim odnosima. A i rekla sam da ne pričam o privatnom životu.

Kockareva bi rado izbrisala prevaru svog supruga, kada bi mogla da vrati vrijeme.

- Prevare mog bivšeg muža bih izbrisala. Mada to je na njemu da želi da briše. Tako da u principu, ništa. Ja sam čista pred sobom i pred Bogom. Jako sam zadovoljna svojim životom i kakva sam bila, kakva sam sad, a to je najvažnije. Boli koje su ti prouzrokovali drugi ljudi će proći. Najbitnije je da si sretan sam sa sobom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.