x

US Open

Raonić u četiri seta do drugog kola gdje ga čeka Simon

Iako je Miloš Raonić u prvom kolu US Opena trebao igrati protiv Jareda Donaldsona, na kraju je odmjerio snage sa Carlosom Berloqom i slavio sa 3:1, po setovima 7:6, 6:4, 1:6, 6:3.

Donaldson je zbog povrede koljena bio primoran odustati od učešća na US Openu, pa je Raonić do drugog kola ovog turnira došao pobjedom nad Berlocqom.

Prvi set je donio dosta zanimljivo nadmetenja, a oba tenisera su ostvarila po jedan brejk. Raonić je izgubio servis u sedmom gemu, ali je odmah u narednom uzvratio svom protivniku. Na kraju je prvi set otišao u tiebreak, a Raonić je nakon 7:4 poveo sa 1:0 u setovima.


Drugi set je Raonić riješio u svoju korist zahvaljujući brejku petom setu, ali ga je onda Berlocq "uhvatio nespremnog" u trećem i ekspresno smanjio na 2:1 u setovima.


Ipak, Argentincu nije bilo spasa u četvrtom setu, pa je Raonić slavio pobjedu i prolaz u drugo golo. U drugom kolu će Kanađanin odmjeriti snage sa Gilesom Simonom koji je turnir otvorio laganom pobjedom (3:0) nad Harrisom.


Treba dodati da je Khachanov upisao laganu pobjedu nad 52. igračem svijeta Ramos-Vinolasom pošto je slavio sa 3:0, dok je Pella istim rezultatom slavio protiv Norvežanina Ruuda.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.