x

Rašid je prijetio da će da joj s.luje i u.ije kćerke? Haos među djecom pokojnog Sinana: Đulkica van sebe od straha!

Kćerka Sinana Sakića Đulkica uplašena je za svoj život i život svoje dvije kćerke nakon saznanja da je njen brat po ocu Rašid Sakić presjekao nanogicu i pobjegao iz kućnog zatvora. Nasljednica pokojnog pjevača, koju je dobio u braku sa suprugom Sabinom, nema mira.

Njeni bliski prijatelji tvrde da je uplašena s razlogom jer joj je brat ranije pretio s.lovanjem mlađe kćerke (13), a poručio je da će nju dići u vazduh, ali da će prije toga stariju kćerku (19) skupljati po šumi.

"Niko ne zna gdje se Rašid nalazi. Prema onome što je porodici rečeno iz policije, posljednji put je viđen na Novom Beogradu i navodno je naoružan. Oni su veoma uplašeni. Najviše strepe za najstariju Đulkičinu kćerku, koja živi u Beogradu sa bakom Sabinom. Đulkica strahuje da bi mogao da joj naudi, a strepi i za mlađu, koja s njom živi u Švajcarskoj, jer joj je jednom prilikom poručio da dobro izgleda i da će je s.lovati", kaže naš izvor, piše Kurir.


Pozvali smo Đulkicu, koja je potvrdila naša saznanja.

"Tačno je to što ste čuli, da mi je tako užasno prijetio djecom. Zbog toga sam veoma uplašena, pa sam najstarijoj kćerki kupila avionsku kartu i stigla je u Švajcarsku iz Beograda", kaže Đulkica ne želeći da ulazi u detalje jezivih prijetnji, javlja Kurir.

Kako kaže, osim za kćerke, veoma je uplašena za svoje najbliže - majku Sabinu, brata Alena i njegovu djecu.


"Molila sam mamu da i ona dođe kod mene, ali neće. Ona se ničega ne plaši. Bojim se i za Alena, za njegove bebe, blizance. Ali on se isto ne boji. Oni ostaju u Beogradu. Toliko toga je moja majka prošla, sada mora ovo da trpi. Pa ona je Rašidu bila kao majka, othranila ga je, brinula o njemu, gledala ga kao i nas, svoju djecu. Sada mu je dala i stan u Loznici koji je tražio i isplatila mu novac. Polomila se oko toga", kroz suze priča Đulkica i dodaje da je prijetnje prijavila policiji.

"Ja sam prijavila to, policija mi je rekla da moram da dođem u Beograd. Ne mogu da dođem u Srbiju jer mi je Rašid prije dva dana poslao poruku da će me dići u vazduh ukoliko dođem. On sada nema novca, plašim se da je spreman na sve", završava ona.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.