x

Raskinuli Ana i David? Dragojević shvatio da pravi od njega majmuna, pa izvrijeđao Soraju i zahtijevao da mu pod hitno pošalje Koraćevu nazad u Beograd!

Prema saznanjima jednog beogradskog lista, Ana Korać i David Dragojević su navodno raskinuli vezu početkom nedjelje, a David je za sve okrivio njenu prijateljicu Soraju Vučelić.

Naime, Ana je otišla prije 10 dana u Milano kod svoje drugarice Soraje koju nije vidjela duže od godinu dana pošto joj je zabranjen ulazak u Srbiju.

David nije bio čak ni pozvan da krene sa djevojkom u Italiju, ali je dozvolio Ani da ide jer zna koliko su ona i Soraja vezane, te da su se jako uželjele jedna druge. I sve je bilo u redu dok njegova djevojka nije počela da objavljuje fotografije sa najskupljim komadima garderobe i obuće brendova "Luj Viton", "Šanel", "Balmain"... Tada je David shvatio da Ana to sebi nikako ne može da priušti pošto nijedna stvar ne košta manje od 2.000 eura, a ona je slikala preko deset kesa sa garderobom.


- David je odmah pozvao Anu i urlao na nju! Vikao je kako ga njih dvije prave majmunom i kako zna on vrlo dobro da te skupe krpice ne mogu same da priušte već da im to kupuju neki lovatori! Ana ga je ubjeđivala kako je sve to Soraja častila i kako nema razloga da brine jer mu je vjerna kao pas, ali on je doživio slom i nije prestajao da urla. Onda je tražio da mu da Soraju na telefon, što je Ana uradila, pa je sočno izvrijeđao i poručio joj da ne uvlači njegovu djevojku u svoje filmove i da je pod hitno pošalje nazad u Beograd. Soraja mu je samo kratko odgovorila da treba da se liječi i prekinula vezu - otkriva izvor i dodaje da se Ana mnogo naljutila na njega što se usudio da napadne Soraju, pa dva dana nije htjela da mu se javi.


- David je pozelenio za ta dva dana! Mislio je da će Ana tek tada da ga prevari sa nekim lovatorom, pa je počeo da joj šalje srceparajuće poruke kako ne može da dočeka da je opet zagrli i poljubi. I ona se lako odljutila jer je shvatila da želi samo Davida koji ima mnogo kvaliteta kao čovjek i muškarac. On je ubijedio sebe da će joj vjerovati, ali se plaši da se Ani ne osladi život na visokoj nozi i skupi pokloni. On se nada da će je to proći, pošto Soraji za dva mjeseca ističe zabrana ulaska u Srbiju, pa ko zna šta će se dešavati kada se opet udruži sa Anom. One su ipak navikle na raskošni stil života, ali u Srbiji toga nema - završava izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.