x

načelnik i pjevačica se razišli

Raskinuli Tanja i Draško: Slobodna sam žena, mnogo sam patila, sada osjećam olakšanje!

Pjevačica Tanja Savić radno je dočekala praznike, a suze u ponoć nije mogla da sakrije.

- Plakala sam u zagrljaju sestre u ponoć jer sam se sjetila kako smo dočekale prošlu godinu u mom stanu same. Tada djeca nisu bila sa mnom i bilo mi je jako teško. Ovog puta sam plakala od sreće što sam to ostavila iza sebe, a ponovo smo zajedno svi sada, kaže Tanja koja je mnogo toga naučila od godine koja je iza nas pa očekuje da joj ova bude lagodnija - kaže Tanja za Blic.

- Samo da smo živi i zdravi sve će polako doći. Prethodna godina me je naučila da čovjek treba da ima kontakt sa lošim ljudima da bismo vidjeli ko smo zapravo mi. Ne možemo da spoznamo sebe ako nas neko ne zgazi. Tek onda, ako se posle toga dignemo, znamo ko smo. Ja sam nekako mnogo toga lijepog izvukla iz svega što mi se dogodilo - kaže Tanja prisjećajući se perioda kada je njen suprug Dušan odveo njihove sinove u Australiju, nakon čega je uslijedila borba da ih vrati u Srbiju.


- Spoznala sam ko sam i šta zaslužujem, da treba da slušam svoj unutrašnji glas, a ne ljude koji mi govore šta treba da radim. Ne samo ja, tako treba da razmišljaju i ponašaju se svi ljudi, samo da slušaju sebe. Totalno je pogrešno oslanjati se na tuđe mišljenje. Ako ne naučite da pomognete sebi ne možete da budete slobodni - ističe Tanja koja sada uživa u životu sa sinovima Maksimom i Đorđem u stanu koji je kupila u Smederevu.


Godinu iza nas obilježila je afera da je Tanja u vezi sa Draškom Stanivukovićem, gradonačelnikom Banjaluke. U prvi mah pjevačica je ćutala o tome, a onda priznala da joj je srce u tom gradu. Međutim, kako veza sa pjevačicom prijeti da poremeti Draškovu političku karijeru, pojavile su se informacije da su ljudi iz njegovog tima savjetovali Tanju da o ljubavi ćuti u javnosti. Komšije pjevačice kažu da je Draško tajno posjećuje u kasnim noćnim satima, a Tanja sada tvrdi da je slobodna. Da li je došlo do raskida ili je ovo samo jedan marketinški trik ostaje nepoznanica jer Savićeva na tu temu ne priča.


- Slobodna sam žena, a u ponoć nisam poželjela muškarčinu pored sebe. Spontano sam se ponašala i nisam imala posebnih želja - kaže i stavlja tačku na priče o emotivnom o odnosu.

Ona takođe ističe da Dušanu ne brani da se čuje sa sinovima, kao ni dječacima da pričaju sa ocem.

- Pustila sam da sve teče po osjećaju. Kada god sinovi požele da se čuju sa ocem, to mogu, kao i kada Dušan želi njih da čuje, ne branim. Problem je samo ta vremenska razlika i teško je da se usklade, ali tako je kako je - kaže Tanja koja ističe da je iz svega izvukla važnu lekciju koja ju je učinila stabilnijom.


- Mnogo sam patila ali tek sada osjećam neko olakšanje i stojim stameno na zemlji. Sve što mi se dogodilo imalo je razlog da me učini jačom jer sam prošla mnogo toga. Sinovima je u Srbiji lijepo, oni vole obe zemlje. Tamo su rođeni, tamo im je tata, a ovdje su odrasli i tu sam im ja. Ovdje su odrasli i školovali se tako da im nije bilo teško ponovo da se naviknu na život u Srbiji.

Tanja kaže da je mnogo toga prošla kada je estrada u pitanju, pa je shvatila da to što ide srcem nije dobro.


- Kao svaka mlada djevojka mislila sam, na početku, da me svi vole, a onda sam shvatila da te na estradi mogu voljeti samo mama i tata. Bilo je teško da ukapirate ovaj svijet i da nije sve tako lijepo kao kada gledate kroz ružičaste naočare, već da postoje drugačiji ljudi. Sada mi je mnogo lakše jer sam sve to prošla i sve to znam. Ja sam jedna od rijetkih sa estrade koja ide srcem. Zapravo, Nataša Bekvalac i ja. Ona je emotivna emotivna kao i ja, ono što radi na bini, radi i kod kuće, ne ume da se folira. Nas dvije smo iste na sceni i kod kuće, takve nas je publika i zavoljela, kaže Tanja.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bila sam povrijeđena i slomljena srca kada se prije sedam mjeseci u mom braku dogodio jako veliki problem između mene i mog muža. toliko strašno da je odnio slučaj na sud radi razvoda. rekao je da više nikad ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo preklinjanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da je jedini način da vratim muža da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno učinio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. [email protected]. Sljedećeg jutra poslala sam e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me uvjerila da ću muža vratiti sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povišice, pa me sljedeća dva dana, začudo, zvao suprug koji me nije zvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se isti dan vratio, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača uroka. Dakle, savjetovati ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr alabi na email: [email protected] ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......