x

kraj

Raspao se sarajevski Goriii Band! Enes Terzo: Ne namjeravam objašnjavati razloge, a to što je Danijel po crnoj hronici poštujem!

Goriii Band koji je uspješno djelovao na prostoru Sarajeva i cijele BiH prestaje sa zajedničkim djelovanjem. Nakon gotovo 6 godina, članovi benda Enes Terzo i Danijel Džafić će krenuti svako svojim putem. Iza Danijela je buran period, sve češće smo o njemu mogli čitati u crnoj hronici. Enes svoj pravac nastavlja njegovati, ali u novom sastavu.

Enes Terzo je o krahu Goriii Banda prvo obavijestio svoje pratioce putem statusa.

- "Dragi naši prijatelji, jedno malo obavještenje za sve koji vole i prate GORI BAND ovih proteklih godina i godina. Ja i Danijel vise nećemo raditi zajedno. Ja nastavljam tamo gdje smo stali samo sa kolegicom Ellom i tu će biti i naš dragi Faruk Duran, kojeg znate odlično po dobroj atmosferi i dobrim dernecima. Idemo jako i dalje. Volimo vas i čekamo na nastupima, obećavamo odličan provod", napisao je Enes.


Nakon ovog statusa, stupili smo u kontakt sa Enesom koji je rekao nešto više o raspadu Goriii Banda. 

- "Ja neću niti da objašnjavam, niti da pišem razloge, a i da zovem ove portale zašto mi više ne radimo. Ja i Danijel smo se razišli lijepo, nismo se svađali, niti mi pada na pamet, a valjda ni njemu. Ne znam to. Mislim da svađa ne treba, a ako treba i za to sam. Ja ga lično volim i uvijek ću. Objasnio je fino zašto više neće da svira (i ja sad znam) za crnu hroniku i ja lično sve poštujem. Nisam namjeravo niti ću objašnjavati razloge. Smatram da je to između mene i njega. Kao što sam tamo napisao i sad ću  ponoviti. Ja nastavljam da radim kao što radim uvijek debelih 20 godina aktivno u Sarajevu i našoj BiH, samo je sa mnom sada Ella kolegica i Faruk i to je to, zavisno od veličine svirke i korone... Ko me voli doći će, ko ne voli neka mu je sa srećom" - objasnio je Terzo.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.