x

Rasta napravio skandal na aerodromu: Išao preko reda, psovao građane... i to samo zbog ovoga! Policija ga snimila šta radi pa mu pokazali mjesto!

Stefan Đurić Rasta sletio je u srpsku prijestonicu u petak u večernjim satima, a kako je u to isto vrijeme još nekoliko aviona pristiglo, napravila se velika gužva na pasoškoj kontroli. Iako su bili otvoreni i dodatni šalteri, redovi su bili nepregledni, što se reperu nimalo nije dopalo.

Kako se navodi, on nije imao namjeru da čeka kao što su to činili svi ostali, već je prelazio preko reda na svoju ruku, ne obazirući se na negodovanje građana. Ovakvo ponašanje repera nije promaklo policija na pasoškoj kontroli, pa kada je Đurić pokušao da prođe, službeno lice ga je vratilo na početak reda.


"M*š u pi**u materinu", vikao je navodno reper dok je prolazio pored građana koji su bili vidno zadovoljni što mu plan da se provuče nije uspio.


"Tačno sam ga vidjela dok se gurao, samo sam čekala kad će probati da prođe. Odakle mu ta ideja? Ne znam ni što se nerviram uopšte", čula se jedna žena, zaposlena na pasoškoj kontroli... "Umislio da je zvijezda pa se bahati", bio je samo jedan od komentara prisutnih.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.