x

Rasta ne da Ani vilu: Reper neće da završava kuću, ne želi da je dijeli sa bivšom, pa kupio luks stan! Evo šta je pjevačica tražila!

Stefan Đurić Rasta obustavio je radove na izgradnji velelepne vile u Velikom Mokrom Lugu, koju su otpočeli još prije tri godine dok je bio u braku sa pjevačicom Anom Nikolić.

Reper je odlučio da navodno ne završi kuću na 10 ari placa zato što je Ana prilikom razvoda tražila da joj pripadne pola nekretnine, budući da su započeli da je grade u vrijeme najveće ljubavi.

"Na mjestu gdje je trebalo da bude luksuzna vila od pola miliona eura još je gradilište, a radovi nisu odmakli ni pedalj. Bukvalno je sve stalo onog trenutka kada su se Ana i Srefan razveli. Ona je tada tražila da pola kuće pripadne njoj, čemu se on protivio. Bio je za to da se nekretnina stavi na kćerku, a da vilu do njenog punoljetstva iznajmljuju, što Ana nije htjela ni da čuje", govori dobro obaviješten izvor.


"Oko toga su se baš sukobili, tako da je Rasta rekao da vilu neće ni sagraditi dok mu kćerka ne poraste. Umjesto da završi radove, Rasta je novac uložio u stan u koji se nedavno uselio. Nije mu palo na pamet da ulaže u nešto oko čega će se posle suditi, budući da su radove otpočeli dok su bili u braku i finansijski su zajedno učestvovali u istom" završava priču izvor.

Kako se saznaje, Rasta je navodno ponudio Ani da joj isplati njen dio, a da on sam završi kuću, na šta ona nije željela da pristane. Budući da nije imao izbora, te da je proteklih mjeseci bukvalno živio u studiju, odlučio je da kupi stan.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.