x

priznao krivicu

Rasta se nagodio! Poznati reper priznao da je držao dr.gu za ličnu upotrebu, pa kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora!

Reper Stefan Đurić Rasta priznao je da je dr.gu koja je u oktobru pronađena kod njega držao za ličnu upotrebu i sklopio je sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je postignut dogovor da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora!

Kako Kurir saznaje, očekuje se da sud uskoro usvoji ovaj sporazum i pusti Rastu iz pritvora, u kom je od oktobra 2020.

- Stefan Đurić je nagodbu sklopio s Višim tužilaštvom u Beogradu, koje je vodilo istragu protiv njega i Luke B. zbog trgovine dr.gom. Međutim, kako nije bilo dovoljno dokaza da je drogu držao radi dalje prodaje, a on je priznao da je držao radi sopstvene upotrebe, sklopljen je sporazum o priznanju krivice, na osnovu kog je dogovoreno da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora - objašnjava izvor Kurira.


Prema njegovim riječima, predmet je sada u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, koje će, prema nezvaničnim informacijama, da prihvati već potpisani sporazum sa reperom.

- Poslije sklapanja sporazuma, predmet je dostavljen sudiji za prethodni postupak Višeg suda, koji je trebalo da odluči da li će da ga potvrdi, ali se on oglasio nenadležnim za to krivično djelo i predmet dostavio Prvom osnovom sudu - objašnjava sagovornik.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.